Pikantā meksikāņu uzkoda – gvakamole
Foto: Shutterstock
2.8571 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gvakamoli ēd ar grauzdētu maizi vai kukurūzas čipsiem, vai kā piedevu pie tortiljas.

Sasmalcina avokado un tomātu.

Pievieno kinzu, citrona sulu, sīki sagrieztu sīpolu, sāli, ķiploku, un čili.

Iesūtīja: Vina

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form