Pikantais gaļas un pupiņu sautējums ar alu
Foto: Viktorija Kožemjakina
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g maltā gaļa
maltā gaļa
2
2 sīpoli
sīpoli
2
2 čili pipari
čili pipari
2
2 burkāni
burkāni
2
2 paprikas
paprikas
1
1 bundžiņa konservētu pupiņu
bundžiņa konservētu pupiņu
200 g
200 g konservēti tomāti, sasmalcināti
konservēti tomāti, sasmalcināti
350 ml
350 ml tumšais alus
tumšais alus
3 TK
3 TK malts kumins
malts kumins
1 TK
1 TK malts koriandrs
malts koriandrs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Meksikāņu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Šo gardo un sātīgo sautējumu vai pasniegt ar grilētu maizīti, svaigiem salātiem, kā arī ar kukurūzas vai lavaša čipsiem. Turklāt tas garšo lieliski gan silts, gan arī tad, kad jau ir atdzisis. Ēdienu stiliste un pavāre Linda Vilmansone-Virbule iesaka recepti, kas spēcinās sagurušos un sniegs spēku.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu un čili smalki sagriež. Burkānus un papriku sagriež nelielos kubiņos.

    Katlā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztos dārzeņus. Pievieno maltu koriandru un kuminu.

    Katliņa saturam pievieno gaļu un apcep. Pievieno tomātus, pupiņas un alu.

    Ļauj visam sautēties 30 minūtes un pēc garšas pievieno sāli.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form