Gaspačo ar puķkāpostiem
Foto: Publicitātes attēls
3.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Mazliet pikanta gaspačo aukstā zupa no dārzeņu sulas, dārzeņiem un čili mērces asumam. Recepti piedāvā "Rimi" gardēde Ilze Jurkāne.

Dārzeņu sulu ielej terīnē vai lielā bļodā. Papriku, tomātus, gurķi, zaļumus sakapā. Ķiploka daiviņas saspiež. Pievieno visus produktus dārzeņu sulai un samaisa.

Pagaršo un pieliek klāt kādu sastāvdaļu vai garšvielu, ja nepieciešams.

Zupai ļauj kādu stundu atpūsties, lai garšas savilktos. Servē ar karstiem načo čipsiem.

Ilzes Jurkānes padoms: nelieciet zupu ledusskapī vai nelieciet zupā ledus gabaliņus, jo tādējādi pazūd tās aromāts un garša.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form