Gaspačo ar puķkāpostiem
Foto: Publicitātes attēls
3.0000 3
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l dārzeņu sula
dārzeņu sula
 
dzeltenā paprika
dzeltenā paprika
 
oranžā paprika
oranžā paprika
2
2 tomāti
tomāti
 
garais gurķis
garais gurķis
sauja
sauja lociņi
lociņi
 
piparmētras
piparmētras
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK Vusteršīras mērce
Vusteršīras mērce
1-2 ĒK
1-2 ĒK čili vai tabasko mērce
čili vai tabasko mērce
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
liela sauja
liela sauja sasmalcināti ziedkāposti
sasmalcināti ziedkāposti
sauja
sauja baziliks
baziliks
sauja
sauja kinza
kinza
1 TK
1 TK malts kumins
malts kumins
1/2
1/2 citrona sula
citrona sula
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Aukstās zupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Mazliet pikanta gaspačo aukstā zupa no dārzeņu sulas, dārzeņiem un čili mērces asumam. Recepti piedāvā "Rimi" gardēde Ilze Jurkāne.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Dārzeņu sulu ielej terīnē vai lielā bļodā. Papriku, tomātus, gurķi, zaļumus sakapā. Ķiploka daiviņas saspiež. Pievieno visus produktus dārzeņu sulai un samaisa.

    Pagaršo un pieliek klāt kādu sastāvdaļu vai garšvielu, ja nepieciešams.

    Zupai ļauj kādu stundu atpūsties, lai garšas savilktos. Servē ar karstiem načo čipsiem.

    Ilzes Jurkānes padoms: nelieciet zupu ledusskapī vai nelieciet zupā ledus gabaliņus, jo tādējādi pazūd tās aromāts un garša.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form