
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l dārzeņu sula
dārzeņu sula dzeltenā paprika
dzeltenā paprika oranžā paprika
oranžā paprika2
2 tomāti
tomāti garais gurķis
garais gurķis sauja
sauja lociņi
lociņi piparmētras
piparmētras2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas2 ĒK
2 ĒK Vusteršīras mērce
Vusteršīras mērce1-2 ĒK
1-2 ĒK čili vai tabasko mērce
čili vai tabasko mērce2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļaliela sauja
liela sauja sasmalcināti ziedkāposti
sasmalcināti ziedkāposti sauja
sauja baziliks
baziliks sauja
sauja kinza
kinza1 TK
1 TK malts kumins
malts kumins1/2
1/2 citrona sula
citrona sulaMazliet pikanta gaspačo aukstā zupa no dārzeņu sulas, dārzeņiem un čili mērces asumam. Recepti piedāvā "Rimi" gardēde Ilze Jurkāne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Dārzeņu sulu ielej terīnē vai lielā bļodā. Papriku, tomātus, gurķi, zaļumus sakapā. Ķiploka daiviņas saspiež. Pievieno visus produktus dārzeņu sulai un samaisa.
Pagaršo un pieliek klāt kādu sastāvdaļu vai garšvielu, ja nepieciešams.
Zupai ļauj kādu stundu atpūsties, lai garšas savilktos. Servē ar karstiem načo čipsiem.
Ilzes Jurkānes padoms: nelieciet zupu ledusskapī vai nelieciet zupā ledus gabaliņus, jo tādējādi pazūd tās aromāts un garša.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.