Pikantais mājas siers no nogatavināta biezpiena
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg biezpiens
biezpiens
200 g
200 g saldais krējums
saldais krējums
100 g
100 g sviests
sviests
2 gab.
2 gab. olas
olas
 
ķimenes
ķimenes
  • Ass un pikants ēdiens
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Mājās gatavots siers
  • Pasaules Virtuve
  • Pikantais siers – lustīgai līgošanai un citiem gadījumiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu apsedz ar drāniņu un 3-4 dienas patur siltā vietā. Samaļ vai sablendē, pievieno krējumu, sakultas olas, ķimenes, sāli un labi samīca.

    Katliņā izkausē sviestu, ieliek siera masu un karsē, kamēr tā kļūst spīdīga.

    Karsto masu izlej ar sviestu ieziestā traukā un atdzesē.

    Iesūtīja: Vineta

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form