
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg biezpiens
biezpiens200 g
200 g saldais krējums
saldais krējums100 g
100 g sviests
sviests2 gab.
2 gab. olas
olas ķimenes
ķimenesPikantais siers – lustīgai līgošanai un citiem gadījumiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Biezpienu apsedz ar drāniņu un 3-4 dienas patur siltā vietā. Samaļ vai sablendē, pievieno krējumu, sakultas olas, ķimenes, sāli un labi samīca.
Katliņā izkausē sviestu, ieliek siera masu un karsē, kamēr tā kļūst spīdīga.
Karsto masu izlej ar sviestu ieziestā traukā un atdzesē.
Iesūtīja: Vineta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.