Pikantie biešu salāti ar āboliem un ķiplokiem
Foto: Shutterstock
2.8000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Pikantie biešu salāti ar āboliem un ķiploku aizdaru labi garšos gan ar rupjmaizes šķēli, gan kā spirdzinoša piedeva pie svētku cepeša.

Nenomizotus kartupeļus un bietes izcep cepeškrāsnī, nomizo, sagriež kubiņos un sajauc ar kubiņos sagrieztiem gurķiem.

Tad pievieno nomizotu, smalki sagrieztu ābolu, kapātus pētersīļus un caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus.

Visu samaisa, sāla, piparo un pārlej ar etiķa – olīveļļas mērci.

Iesūtīja: krists

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form