Foto: Shutterstock
Neparastāku garšu meklētājiem – lapu salāti ar kartupeļu čipsiem, ceptu gaļu un sieru. Lai labi kraukšķ!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gtītara, vistas vai teļa gaļa50 gtomātu mērce lapu salāti250 gkartupeļu čipsi250 gsiers1 gab.tomāts50 gskābs krējums dilles, sīpoli, avokado

Sagatavošana

1

Nelielus gaļas gabaliņus grozot apcep 8 – 10 minūtes.

2

Pievieno tomātu mērci un ūdeni, samazinot uguni, sautē aptuveni 10 minūtes.

3

Uz šķīvjiem novieto salātu lapas, pēc tam liek virsū čipsus, sagrieztu sieru, gaļu, tomātus un citas garšvielas.

4

Visas sastāvdaļas, izņemot krējumu, var arī sajaukt.

5

Krējuma piciņu liek atsevišķi.

Iesūtīja: pirtsvecis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!