30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gtītara, vistas vai teļa gaļa50 gtomātu mērce lapu salāti250 gkartupeļu čipsi250 gsiers1 gab.tomāts50 gskābs krējums dilles, sīpoli, avokado
Sagatavošana
1
Nelielus gaļas gabaliņus grozot apcep 8 – 10 minūtes.
2
Pievieno tomātu mērci un ūdeni, samazinot uguni, sautē aptuveni 10 minūtes.
3
Uz šķīvjiem novieto salātu lapas, pēc tam liek virsū čipsus, sagrieztu sieru, gaļu, tomātus un citas garšvielas.
4
Visas sastāvdaļas, izņemot krējumu, var arī sajaukt.
5
Krējuma piciņu liek atsevišķi.
Iesūtīja: pirtsvecis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit