Pikantie salāti ziemai 'Sievasmātes mēle' bez pasterizēšanas
Foto: Privātais ahīvs
1.8571 7
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
3 kg
3 kg kabači
kabači
150 g
150 g ķiploki
ķiploki
3-4
3-4 čili pipari
čili pipari
4-5
4-5 paprika
paprika
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK sāls
sāls
1 glāze
1 glāze eļļa
eļļa
1 l
1 l tomātu mērce
tomātu mērce
1 glāze
1 glāze etiķis (9%)
etiķis (9%)
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Salāti ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • "Gardi salāti ziemas krājumiem. Pateicoties pievienotajiem ķiplokiem un čili pipariem, tie ir gana asi, tādēļ arī tikuši pie skanīgā nosaukuma," tā pārbaudītu recepti piesaka mūsu lasītāja Inga Bardina.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    No receptē norādītā sastāvdaļu daudzuma sanāk desmit 0,5 l burciņas salātu.

    Kabačus nomizo, sagriež kubiņos. Ķiplokus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Čili piparus sīki sakapā. Paprikai izņem sēklotni, sagriež kubiņos.

    Visus sagatavotos dārzeņus, izņemot kabačus, liek katlā, pievieno pārējās sastāvdaļas un vāra. Kad masa sāk burbuļot, vāra 5 minūtes, tad pievieno un iemaisa kabačus, turpina vārīt 20 minūtes.

    Karstu masu lej tīrās burkās, tās aizvāko un atdzesē.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form