Pīlādžu liķiera recepte
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
pīlādžu sīrups
pīlādžu sīrups
2 glāzes
2 glāzes citronu sula
citronu sula
1 glāze
1 glāze degvīns
degvīns
  • Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Pīlādžu liķieris - mazajam svētku graķītim.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pīlādžu sīrupu iegūst no gatavām ogām. Noblanšē ogas un izspiež sulas aprātā. Iegūto sulu karsē, nosmeļ putas. Kad sula dzidra, to nokāš, pieliek cukuru un pavāra 4-5 min.(uz 1l sulas vajag 1,3 kg cukura)

    Sīrupam pielej citrona sulu, degvīnu, izmaisa. Ja par stipru, var liet ūdeni klāt.

    Pilda pudelēs un liek nostāvēties 2 mēnešus.

    Iesūtīja: Vina

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form