Foto: Shutterstock
Kārtīgām pusdienām - pildīta paprika ar burkāniem, rīsiem un gaļu.
55Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
10 gab.paprika (maza)1 gab.paciņa rīsi500 gmalta gaļa garšvielas burkāni2 gab.sīpoli

Sagatavošana

1

Sacepinu gaļu ar sīpoliem un rīvētiem burkāniem, garšvielām.

2

Izvāru rīsus tā, lai ir gandrīz gatavi. Samaisu rīsus ar gaļu.

3

Pildu masu paprikā, ātri uz pannas apcepu, lai ir brūnīgi sāni.

4

Tad visu lieku stikla traukā un cepeškrāsnī iekšā, kamēr paprika mīksta. I viss. Ēd ar krējumu.

5

Stikla traukā es lieku aiz tā iemesla, ka nav cita, ko likt cepeškrāsnī. Nu un drusku ūdeni ar pieleju. Garšvielas beru klāt gaļai. Parasti timiānu, sāli, piparus, var pielikt dilles vai pētersīļus. Var arī katliņā uz plīts vārīt, tikai neesmu tā mēģinājusi.

Iesūtīja: AijaPaija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!