Pildīta paprika ar vistas fileju
Foto: Shutterstock
3.5000 12
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pildīta paprika ar vistas fileju, sautēta tomātu sulā.

Paprikai noņem „micīti” iztīra no sēklām.

Pildījumam 2 filejas sīki sagriež un apcep ar sīpoliņiem, tad pieliek vārītus rīsus, uz pannas 2 minūtēs sasautē kopā, ar sojas mērci salaista (~ 2 ĒK), pieliek garšvielas.

Tad tajos 4 piparos sapilda, liek stāvus katliņā un aplej ar paku tomātu sulas, vēlāk pieliek 1 ĒK cukura.

Iesūtīja: nuksis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form