Pildīta vistas krūtiņa ar sieru un tomātiem
Foto: Shutterstock
4.0000 10
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kārdinoši kūpošas vistas filejas, kas pildītas ar svaigiem tomātiem, kūstošu mocarellas sieru un zaļo baziliku. Pabaros gan tāpat, gan ar svaigajiem lapu salātiem.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Sagatavo cepamtrauku – tajā ieklāj cepampapīru.

Vistas filejas apkaisa ar sāli un pipariem, iesmērē ar eļļu. Iegriež ar nazi dziļu kabatiņu filejas sānos.

Mocarellu un tomātus sagriež biezās šķēlēs. Paceļ vistas filejas kabatiņu un izkārto tajā aptuveni trīs šķēles tomātu, tad mocarellu. Pēc tam kabatiņā saliek arī svaigas bazilika lapiņas.

Sapildītās vistas filejas saliek cepamtraukā tā, lai starp gabaliņiem ir neliela atstarpe. Vistu liek cepeškrāsnī un cep 25-30 minūtes.

Kad vistas filejas zeltainas un gatavas, izņem no krāsns un pasniedz šķīvjos ar svaigajiem lapu salātiem."

Lai labi garšo!

Comment Form