Tako ligzdiņas ar vistas gaļu un sieru
Foto: Linda Tellgrena, Lindasvirtuve.lv
2.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pelēkajās dienās šī priecīgā maltīte būs tā, kas noteikti uzmundrinās ēdājus. "Sātu dod vistas fileja, kraukšķīgumu salāti un paprika. Izvēlies dārzeņus pēc savas gaumes – plāni grieztu burkānu, gurķa vai baltā redīsa šķēlītes, Ķīnas kāpostu vai ledus salātus," norāda receptes autore Linda Tellgrena no bloga Lindas Virtuve. Punkts uz "i" būs gardais, izkusušais Holandes siers.

Vistas fileju sagriez kumosa lieluma gabaliņos. Uz pannas uzkarsē eļļu un liec cepties vistu. Pārkaisi ar kurkumu un karija pulveri, samaisi. Cep, līdz vista gatava. Pievieno sojas mērci, samaisi.

Uzkarsē cepeškrāsni grila režīmā līdz 200 grādiem.

Salātlapas, papriku, sīpolu, čili (daudzumu pieskaņo savai gaumei – jo vairāk čili, jo asāks ēdiens, maigam rezultātam izmanto pusi čili pāksts bez sēkliņām) sajauc kopā ar etiķi un olīveļļu.

Tako ligzdiņas pildi ar vistas fileju un sagatavoto dārzeņu maisījumu. Pārber ar rīvēto sieru un lieccepeškrāsnī.

Cep grila režīmā no augšas, līdz siers izkusis. Pasniedz siltas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form