Pildīti kartupeļi ar zaļumiem un fetas sieru
Foto: Matīss Markovskis
4.2000 5
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g kartupeļi (violetie vai grilkartupeļi)
kartupeļi (violetie vai grilkartupeļi)
80 g
80 g fetas siers
fetas siers
100 g
100 g Čedaras siers
Čedaras siers
100 g
100 g skābs krējums
skābs krējums
22 g
22 g franču sinepes (Dižonas)
franču sinepes (Dižonas)
15 g
15 g pētersīļi
pētersīļi
pēc garšas
pēc garšas muskatrieksts
muskatrieksts
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Recepti no savas jaunās pavārgrāmatas "Radi savas dzīves garšu" iesaka šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus rūpīgi nomazgā, nosusina un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā, līdz kartupeļi mīksti.

    Izņem kartupeļus no cepeškrāsns un vēl karstus pārgriež uz pusēm

    Izņem 2/3 kartupeļu mīkstuma, liek bļodā un ar dakšīņu rupji saspaida.

    Pievieno kartupeļu masai rīvētu Čedaras sieru, drupinātu fetas sieru, krējumu, sinepes, kapātus pētersīļus, maltos piparus, rīvētu muskatriekstu un sāli pēc garšas, samaisa.

    Iegūto masu pilda kartupeļos un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 10-15 min.

    Pasniedz ēdienu vienu pašu vai kopā ar grilētu sieru, dārzeņiem vai zivi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form