
Recepti no savas jaunās pavārgrāmatas "Radi savas dzīves garšu" iesaka šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs.
Kartupeļus rūpīgi nomazgā, nosusina un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā, līdz kartupeļi mīksti.
Izņem kartupeļus no cepeškrāsns un vēl karstus pārgriež uz pusēm
Izņem 2/3 kartupeļu mīkstuma, liek bļodā un ar dakšīņu rupji saspaida.
Pievieno kartupeļu masai rīvētu Čedaras sieru, drupinātu fetas sieru, krējumu, sinepes, kapātus pētersīļus, maltos piparus, rīvētu muskatriekstu un sāli pēc garšas, samaisa.
Iegūto masu pilda kartupeļos un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 10-15 min.
Pasniedz ēdienu vienu pašu vai kopā ar grilētu sieru, dārzeņiem vai zivi.
Lai labi garšo!