Foto: Shutterstock
Pildīti kartupeļi - ikdienai, bet iecienīti arī bērnu ballītēs, jo var ēst rokās turot.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 kartupeļi (vienāda lieluma)0.33 tasepiens2 ĒKsviests0.5 tasesadrupināts Čedaras siers2 sīpoli jūras sāls pipari

Sagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni.

2

Kartupeļus nomazgā, bet nemizo, sadursta ar dakšiņu, ieberzē ar sāli, liek krāsnī un cep 50 minūtes, līdz tie mīksti.

3

Pārgriež gareniski, nesabojājot miziņu, izgrebj mīkstumu.

4

Kartupeļu mīkstumu sajauc ar pienu, sviestu, 1/4 tases siera un sasmalcinātiem sīpoliem.

5

Masu pilda izgrebtajos kartupeļos. Griezuma daļu pārkaisa ar sieru. Liek krāsnī un cep, līdz siers izkūst un kļūst viegli brūns.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!