Pildīti kartupeļi
Foto: Shutterstock
3.7500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 kartupeļi (vienāda lieluma)
kartupeļi (vienāda lieluma)
0.33 tase
0.33 tase piens
piens
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
0.5 tase
0.5 tase sadrupināts Čedaras siers
sadrupināts Čedaras siers
2
2 sīpoli
sīpoli
 
jūras sāls
jūras sāls
 
pipari
pipari
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pildīti kartupeļi - ikdienai, bet iecienīti arī bērnu ballītēs, jo var ēst rokās turot.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni.

    Kartupeļus nomazgā, bet nemizo, sadursta ar dakšiņu, ieberzē ar sāli, liek krāsnī un cep 50 minūtes, līdz tie mīksti.

    Pārgriež gareniski, nesabojājot miziņu, izgrebj mīkstumu.

    Kartupeļu mīkstumu sajauc ar pienu, sviestu, 1/4 tases siera un sasmalcinātiem sīpoliem.

    Masu pilda izgrebtajos kartupeļos. Griezuma daļu pārkaisa ar sieru. Liek krāsnī un cep, līdz siers izkūst un kļūst viegli brūns.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form