
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 kartupeļi (vienāda lieluma)
kartupeļi (vienāda lieluma)0.33 tase
0.33 tase piens
piens2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests0.5 tase
0.5 tase sadrupināts Čedaras siers
sadrupināts Čedaras siers2
2 sīpoli
sīpoli jūras sāls
jūras sāls pipari
pipariPildīti kartupeļi - ikdienai, bet iecienīti arī bērnu ballītēs, jo var ēst rokās turot.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uzkarsē cepeškrāsni.
Kartupeļus nomazgā, bet nemizo, sadursta ar dakšiņu, ieberzē ar sāli, liek krāsnī un cep 50 minūtes, līdz tie mīksti.
Pārgriež gareniski, nesabojājot miziņu, izgrebj mīkstumu.
Kartupeļu mīkstumu sajauc ar pienu, sviestu, 1/4 tases siera un sasmalcinātiem sīpoliem.
Masu pilda izgrebtajos kartupeļos. Griezuma daļu pārkaisa ar sieru. Liek krāsnī un cep, līdz siers izkūst un kļūst viegli brūns.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.