Pīles cepetis ar alu un āboliem poļu gaumē
Foto: Shutterstock
3.6250 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
pīle
pīle
4-5 gab.
4-5 gab. skābi āboli
skābi āboli
1 gab.
1 gab. gaišais alus pudelē
gaišais alus pudelē
 
rupji malts koriandrs
rupji malts koriandrs
 
rupjā sāls
rupjā sāls
 
rupji malti melnie pipari
rupji malti melnie pipari
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Īpaši mīksta un sulīga pīle poļu gaumē, pagatavota ar alu un āboliem.

    Pīli nosusina un ierīvē ar maisījumu - rupji saberzts koriandrs, rupjais sāls, pipari (arī var rupji).

    Klāt pievieno karotīti eļļas, lai turas maisījums kopā.

    Ierīvē arī pīles iekšpusi.

    Tas maisījums man apmēram 100 g glāze nepilna (uz izjūtām).

    Pīli piepilda ar ābolu daiviņām.

    Pīli iegulda "pīlē" ar kājām uz augšu un atlikušās ābolu daiviņas apbārsta apkārt), uzlej alu un liek cepeškrāsnī .

    Cep 1,5-2 stundas.

    Kad gatava, pīli izņem ārā un uz cepešplāts pāris minūtes apbrūnina. Ticiet man, tik mīkstu pīli nebūsiet baudījuši.

    Iesūtīja: Panaceja

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form