Pīrādziņi 'cālīši' Lieldienām
Foto: Shutterstock
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Lieldienām piemērots gardums - "cālīšu" pīrādziņi

No rauga mīklas izrullē divas plānas pankūciņas. Tad uz vienas uzlej sakultu olu (nedaudz). Uzliek pa virsu otru pusīti un aizspiež tā, lai nenāktu vaļā. Liek cepties līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī.

Kad plācenīts brūns - ņem ārā. Ar majonēzi uzzīmē spārnus, knābi un acu baltumus. Pa vidu acu baltumam krustnagliņu.

Piezīmes: Apsmērējiet pirms cepšanas ar olu, būs spīdīgs.

Iesūtīja: kamena

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form