Foto: Shutterstock
Lieldienām piemērots gardums - "cālīšu" pīrādziņi
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

olas majonēze rauga mīkla krustnagliņas

Sagatavošana

1

No rauga mīklas izrullē divas plānas pankūciņas. Tad uz vienas uzlej sakultu olu (nedaudz). Uzliek pa virsu otru pusīti un aizspiež tā, lai nenāktu vaļā. Liek cepties līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī.

2

Kad plācenīts brūns - ņem ārā. Ar majonēzi uzzīmē spārnus, knābi un acu baltumus. Pa vidu acu baltumam krustnagliņu.

Piezīmes: Apsmērējiet pirms cepšanas ar olu, būs spīdīgs.

Iesūtīja: kamena

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!