Plūmju biezsula
Foto: PantherMedia/Scanpix
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Garda plūmju biezsula, kas noderēs gan saldējuma kokteiļiem, gan dažādiem desertiem.

Plūmes vispirms aplej ar verdošu ūdeni un notur pusminūti, tad strauji atdzesē aukstā ūdens peldē.

Plūmēm novelk miziņu, kura atdalās ļoti viegli.

Plūmes liek virtuves kombainā un sakuļ.

Iegūto biezeni izberž caur rupju sietu un lej katlā.

Pievieno cukuru, var arī vairāk nekā receptē norādīts, jo viss ir atkarīgs no plūmju šķirnes.

Iegūto biezsulu - nevārītu, var sasaldēt nelielos trauciņos, gan uzvārīt un saliet uzkarsētās burciņās.

Iesūtīja: didi2009

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form