Foto: PantherMedia/Scanpix
Garda plūmju biezsula, kas noderēs gan saldējuma kokteiļiem, gan dažādiem desertiem.

Plūmes vispirms aplej ar verdošu ūdeni un notur pusminūti, tad strauji atdzesē aukstā ūdens peldē.

Plūmēm novelk miziņu, kura atdalās ļoti viegli.

Plūmes liek virtuves kombainā un sakuļ.

Iegūto biezeni izberž caur rupju sietu un lej katlā.

Pievieno cukuru, var arī vairāk nekā receptē norādīts, jo viss ir atkarīgs no plūmju šķirnes.

Iegūto biezsulu - nevārītu, var sasaldēt nelielos trauciņos, gan uzvārīt un saliet uzkarsētās burciņās.

Iesūtīja: didi2009

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!