Plūmju - ingvera čatnijs
Foto: Shutterstock

Plūmju - ingvera čatnijs pikantai piedevai jebkurā sezonā.

Plūmes sagriež uz pusēm, sīpolus, ķiplokus, ābolus, žāvētās plūmes, čili un ingveru sasmalcina.

Lielā katlā liek visus produktus, arī etiķi, aizvāko, uzvāra, samazina liesmu un vāra apmēram 30 minūtes, līdz āboli un sīpoli mīksti.

Noņem vāku, pievieno cukuru un sāli un maisa, līdz cukurs izkusis, tad vāra uz lēnas uguns bez vāka aptuveni stundu, bieži apmaisot, līdz šķidrums uzsūcies un masa bieza. Liek burkās.

Pirms lietošanas ieteicams paturēt apmēram mēnesi.

Iesūtīja: Datele

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form