Plūmju kompots
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Plūmju kompots - dažādiem kārumiem ziemai.

Plūmes sagriež uz pusēm un izņem kauliņus, saliek ar plūmju pusītēm pilnas burkas, pārlej ar sīrupu un pasterizē.

Aizskrūvē vāciņus, burkas apgriež otrādāk, ieliek burkas segā, lai vēl izkarsējas, un nākošajā rītā noliek vēsumā.

Daudzums (5 kg neatkaulotas plūmes un 3 l sīrups) sanāca sešām 2 litru burkām.

Pasterizē 80-85 C*. Puslitra burkas - 20 minūtes, litra - 25 min., 3 litru burkas - 30-35 min.

Iesūtīja: Pūķīte

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form