
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g sarkanās vai baltās pupiņas
sarkanās vai baltās pupiņas2
2 sīpoli
sīpoli2-3
2-3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas3-4 ĒK
3-4 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta sviests
sviests pētersīļu vai kindzas zaļumi
pētersīļu vai kindzas zaļumi malti sarkanie pipari
malti sarkanie pipari sāls
sālsPupiņas sautētas podiņā - lēta, bet ļoti sātīga un garda maltīte.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pupiņas iemērc uz dažām stundām, nolej. Pupiņas liek katlā, pārlej ar svaigu, aukstu ūdeni un vāra līdz pusgatavas. Tad liek māla podiņā, pāri liek smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sagrieztus zaļumus, piparus un sāli.
Visu pārlej ar karstu ūdeni, lai knapi nosedz pupiņas. Liek cepeškrāsnī un cep. 5-7 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno tomātu pastu.
Pupiņas pasniedz karstas un pirms pasniegšanas pieliek sviesta piciņu.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.