Podiņā sautētas pupiņas
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g sarkanās vai baltās pupiņas
sarkanās vai baltās pupiņas
2
2 sīpoli
sīpoli
2-3
2-3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
3-4 ĒK
3-4 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
 
sviests
sviests
 
pētersīļu vai kindzas zaļumi
pētersīļu vai kindzas zaļumi
 
malti sarkanie pipari
malti sarkanie pipari
 
sāls
sāls
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ēdieni podiņos
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pupiņas sautētas podiņā - lēta, bet ļoti sātīga un garda maltīte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pupiņas iemērc uz dažām stundām, nolej. Pupiņas liek katlā, pārlej ar svaigu, aukstu ūdeni un vāra līdz pusgatavas. Tad liek māla podiņā, pāri liek smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sagrieztus zaļumus, piparus un sāli.

    Visu pārlej ar karstu ūdeni, lai knapi nosedz pupiņas. Liek cepeškrāsnī un cep. 5-7 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno tomātu pastu.

    Pupiņas pasniedz karstas un pirms pasniegšanas pieliek sviesta piciņu.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form