15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 šķēlespolārmaize1 gab.vistas fileja1 TKmedus2 gab.avokado1 gab.citrons1 saujaķirštomāti6 šķēlesKrievijas siers saujarukola2 ķiploku daivas pēc garšassāls un pipari
Sagatavošana
1
Vistu uz 30 minūtēm ieliek marinādē, kas pagatavota no puscitrona sulas, smalki sakapāta ķiploka, tējkarotes medus, sāls un pipariem.
2
Kad vista iemarinējusies, to no abām pusēm apgrilē uz pannas, līdz tā viegli zeltaina un izcepusies.
3
Avokado notīra un ar dakšiņu saspaida viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un atlikušā citrona sulu.
4
Uz polārmaizes bagātīgi ziež avokado masu, pāri kārto grilētas vistas šķēlītes, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sauju smalku rukolas lapiņu. Noslēdz ar otru polārmaizes pusi.
Receptes autore: Linda Vilmansone
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit