Polentas 'klimpas' ar ķiplokotu garšaugu sviestu
Foto: Vida Press
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Meklējot ēdienreižu dažādību, izmēģini ko jaunu.

Uzvāri kukurūzas biezputru un sajauc to ar smalki rīvētu sieru.

Izklāj paplāti ar cepampapīru un ieeļļo to (tā būs vieglāk noņemt biezputru, ko uz tā klāsi).

Ar sieru samaisīto polentas biezputru liec uz sagatavotās paplātes aptuveni 3 cm biezā slānī.

Ļauj polentai atdzist, noņem cepampapīru un sagriez putru nelielos kubiciņos.

Gatavo ķiploku un garšaugu sviestu. Lielā pannā izkausē sviestu un apcep ķiploku, līdz virtuvi piepilda kārdinošs aromāts. Liec pannā polentas kubiciņus, uzmanīgi maisot apcep un pārkaisi ar sakapātiem zaļumiem.

Citā pannā uzkarsē olīveļļu un apcep ķirštomātus, līdz to miziņa sāk plaisāt.

Sadali klimpas jeb kubiciņus pa porciju šķīvjiem, pāri liec tomātus un svaigas bazilika lapiņas. Pasniedz tūlīt.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form