Portobello sēņu 'picas'
Foto: Publicitātes foto
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 portobello sēņu cepurītes
portobello sēņu cepurītes
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2
2 kapātas ķiploka daiviņas
kapātas ķiploka daiviņas
2 TK
2 TK baziliks
baziliks
2 TK
2 TK oregano
oregano
2 TK
2 TK timiāns
timiāns
170 g
170 g Spilva Premium tomātu mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi
Spilva Premium tomātu mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi
170 g
170 g rīvēts mocarellas siers
rīvēts mocarellas siers
18 šķēles
18 šķēles salami desa
salami desa
 
sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pasaules Virtuve
  • Tuvojoties rudenīgajam laikam, aizvien aktuālāki kļūst dažādu sēņu pagatavošanas veidi. Katra sēņu mīļotāja cienīga recepte – garšīga, sātīga un viegli pagatavojama.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samaisa garšvielas, divas trešdaļas no tām iejauc ar olīveļļu un ķiplokiem.

    Sēnēm izņem kātiņus. Cepurītes noziež ar garšvielu un eļļas maisījumu, liek uz cepampapīra pannā.

    Katrā cepurītē pilda 2 ēdamkarotes "Spilva" "Premium" mērces, virsū ber sieru un uz tā salami.

    Cep krāsnī grila režīmā (200 °C) 8 minūtes, līdz siers izkusis un kļuvis zeltains.

    Pārkaisa ar atlikušo garšvielu maisījumu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

    "Spilva" "Premium" mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi

    "Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 2,3 kilogrami tomātu!).

    "Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus.

    "Premium" mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi ir unikāls sastāvdaļu salikums, kas piešķir mērcei sēņu akcentu, ko iespējams sajust arī no tās pagatavotajā ēdienā.

    Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form