Prošuto ar meloni un tomātiem
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Recepti iesaka Linda Vilmansone.

Meloni sagriež gareniski uz pusēm, iztīra sēklotni un sagriež daivās.

Prošuto šķēlītes aptin ap melones gabaliņiem.

Uz liela dēļa izkārto meloni, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, mocarellas gabaliņus, apslaka ar eļļu un bauda kopā ar martini toniku.

Meloni var griezt arī citas formas gabaliņos, piemēram kubiņos.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form