Pufīgās sodas pankūciņas
Foto: Shutterstock
1.7500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sodas pankūciņas garšos īpaši lieliski, ja tās vēl karstas pārziedīsi ar sviestu un pārkaisīsi ar pūdercukuru, kam vari piešaut šķipsniņu kanēļa. Recepti piedāvā "Deutsche Welle".

Olas sakuļ ar cukuru, sāli un vaniļu viendabīgā masā.

Iesijā un iekuļ miltus. Pievieno pienu, sodu un samaisa, līdz masa ir gluda, viendabīga.

Mīklu "atpūtina" 20 minūtes.

Sakarsētā, ieeļļotā pannā ar karoti liek mīklu. Apcep pankūciņas zeltainas no abām pusēm.

Liek uz šķīvja, pārziež ar sviestu, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form