Foto: Shutterstock
Sodas pankūciņas garšos īpaši lieliski, ja tās vēl karstas pārziedīsi ar sviestu un pārkaisīsi ar pūdercukuru, kam vari piešaut šķipsniņu kanēļa. Recepti piedāvā "Deutsche Welle".
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
sviests cepšanai3 olas150 gcukurs šķipsnasāls pēc garšasvaniļas ekstrakts, esence vai cukurs150 gmilti4 TKsoda120 mlpiens pūdercukurs pārkaisīšanai

Sagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru, sāli un vaniļu viendabīgā masā.

2

Iesijā un iekuļ miltus. Pievieno pienu, sodu un samaisa, līdz masa ir gluda, viendabīga.

3

Mīklu "atpūtina" 20 minūtes.

4

Sakarsētā, ieeļļotā pannā ar karoti liek mīklu. Apcep pankūciņas zeltainas no abām pusēm.

5

Liek uz šķīvja, pārziež ar sviestu, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!