9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
sviests cepšanai3 olas150 gcukurs šķipsnasāls pēc garšasvaniļas ekstrakts, esence vai cukurs150 gmilti4 TKsoda120 mlpiens pūdercukurs pārkaisīšanai
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru, sāli un vaniļu viendabīgā masā.
2
Iesijā un iekuļ miltus. Pievieno pienu, sodu un samaisa, līdz masa ir gluda, viendabīga.
3
Mīklu "atpūtina" 20 minūtes.
4
Sakarsētā, ieeļļotā pannā ar karoti liek mīklu. Apcep pankūciņas zeltainas no abām pusēm.
5
Liek uz šķīvja, pārziež ar sviestu, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit