Pupiņu biezzupa
Foto: Shutterstock
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g liellopa kauli
liellopa kauli
75 g
75 g baltās pupiņas
baltās pupiņas
25 g
25 g burkāni
burkāni
15 g
15 g sīpoli vai puravi
sīpoli vai puravi
10 g
10 g pētersīļi
pētersīļi
3 g
3 g kviešu milti
kviešu milti
25 g
25 g skābs krējums
skābs krējums
 
sāls
sāls
 
zaļumi
zaļumi
 
Baltmaize
Baltmaize
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Garda pupiņu biezzupa ar grauzdiņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liellopu gaļas buljonā vāra mērcētas pupiņas kopā ar sagrieztiem burkāniem, sīpoliem vai puraviem, pētersīļiem, līdz pupiņas mīkstas. Ātrajā variantā izmanto konservētas pupiņas ar visu šķidrumu, krietni saīsinot vārīšanas laiku.

    Pupiņas un citus vārītos produktus izberž caur sietu, pielej buljonu, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra apmēram 5 minūtes.

    Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu, sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus. Klāt pasniedz grauzdiņus vai apceptas maizītes.

    Grauzdiņu gatavošana: Baltmaizes kukulim nogriež garoziņu, sagriež šķēlēs, tās savukārt iegarenos vai četrstūrainos gabaliņos, liek sakarsētā sviestā un apcep brūnu garoziņu, bet vidu lai paliktu mīksts.

    Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form