Pupiņu krēmzupa ar cietā siera 'Džiugas' grauzdiņiem
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
425 g
425 g konservētas baltās pupiņas
konservētas baltās pupiņas
50 g
50 g eļļa
eļļa
200 g
200 g sīpoli
sīpoli
50 g
50 g selerijas sakne
selerijas sakne
50 g
50 g burkāni
burkāni
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
140 g
140 g spinātu lapas
spinātu lapas
1 ĒK
1 ĒK sasmalcināts rozmarīns
sasmalcināts rozmarīns
1 ĒK
1 ĒK sasmalcināti pētersīļi
sasmalcināti pētersīļi
1,4 l
1,4 l vistas buljons
vistas buljons
50 g
50 g krējums
krējums
50 g
50 g rīvēts cietais siers "Džiugas"
rīvēts cietais siers "Džiugas"
 
dažas salvijas lapiņas
dažas salvijas lapiņas
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
Siera kraukšķiem:
30 g
30 g rīvēts cietais siers "Džiugas"
rīvēts cietais siers "Džiugas"
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ēdiena gatavošanai piemīt īpaša burvība, kad, ienirstot gatavošanas procesā, var atslābināties, aizmirsties, apmaldīties gatavojamo ēdienu smaržu un garšu labirintos. Pagatavo šovakar balto pupiņu krēmzupu ar aromātiskiem garšaugiem un cietā siera "Džiugas" grauzdiņiem!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā sakarsētā eļļā 12–15 minūtes apcep sasmalcinātus sīpolus, selerijas sakni, burkānus, ķiplokus.

    Ieber sasmalcinātu rozmarīnu un pētersīļus un cep vēl vienu minūti.

    Pielej vistas buljonu, pievieno konservētās pupiņas un vāra 10 minūtes.

    Zupu sablendē ar blenderi, pievieno spinātu lapas, sāli un piparus, pielej krējumu, pieber sieru "Džiugas" un salej šķīvjos.

    Pasniedz ar salvijas lapiņām, siera grauzdiņiem (tos pagatavo, smalki sarīvējot cieto sieru "Džiugas" un apcepot to 200°C cepeškrāsnī 2 minūtes) un dažiem pilieniem olīveļļas.

    24 mēnešus briedināts cietais siers "Džiugas®" Delicate

    Nobriedis siers ar tīru, asu, spēcīgu garšu. Šis "Džiugas" siers labi piemērots baudīšanai ar kafiju, bet smalki rīvētā veidā var izmantot ēdienu pagatavošanā sāls vai piparu vietā. Īpaši ieteicams ēst pusdienu laikā.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form