::receptes::
Baltās pupiņas - vakarā iemērcu, no rīta novāru.
Atdzesētām pupiņām klāt lieku sutinātu liellopu gaļas mīkstumiņu, olas, papriku, svaigu gurķīti, daudz dilles un samaisu ar majonēzes - krējuma mērci.
* citreiz lieku Holandes sieru, bet tad gaļu nelieku nemaz vai mazāk. Citreiz tomātus lieku klāt.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baltās pupiņas vārīta liellopa gaļa vārītas olas paprika gurķi dilles majonēze skābs krējums
Sagatavošana
Iesūtīja: abruks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit