Foto: DELFI
Pupiņu - liellopa un paprikas salāti sātīgam launagam.

::receptes::

Baltās pupiņas - vakarā iemērcu, no rīta novāru.

Atdzesētām pupiņām klāt lieku sutinātu liellopu gaļas mīkstumiņu, olas, papriku, svaigu gurķīti, daudz dilles un samaisu ar majonēzes - krējuma mērci.

* citreiz lieku Holandes sieru, bet tad gaļu nelieku nemaz vai mazāk. Citreiz tomātus lieku klāt.

45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baltās pupiņas vārīta liellopa gaļa vārītas olas paprika gurķi dilles majonēze skābs krējums

Sagatavošana

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!