
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g rabarberi
rabarberi200 g
200 g ūdens
ūdens25 g
25 g cukurs
cukurs15 g
15 g kartupeļu ciete
kartupeļu cieteKad cilvēks atbraucis no laukiem ar saišķi rabarberu, tie jāliek lietā visos veidos. Un, protams, jāvāra rabarberu ķīselis! Tas garšo pēc agras vasaras un bērnības. Un, izrādās, ka to uzvārīt ir tik vienkārši!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Rabarberus nomazgā, nomizo (šoreiz vajag), sagriež pasīkos gabalos.
Uzvāra ūdeni pieber cukuru, sagrieztos rabarberus un vāra, kamēr rabarberi pilnīgi mīksti un mazliet pusizjukuši.
Pievieno kartupeļu cieti un vēleiz uzvāra.
Dzer gan aukstu gan karstu, ēd gan tāpat, gan ar pienu vai putukrējumu.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.