Rabarberu ķīselis ar pienu
Foto: Privātais arhīvs
0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l ūdens
ūdens
8
8 vidēji lieli rabarberu kāti
vidēji lieli rabarberu kāti
3 ĒK
3 ĒK kartupelu ciete
kartupelu ciete
pēc garšas
pēc garšas cukurs
cukurs
  • Brokastis
  • Launags
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ķīseļi
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • "Rabarberi man vienmēr asociēsies ar mammu un viņas receptēm. Sezonas gardums ar bērnības piešprici," savā "Instagram" kontā pārbaudītu recepti atklāj Justīne Rūda.

    Nomazgā rabarberus, nomizo un sagriež mazos gabaliņos.

    Lej katlā ūdeni un to uzvāra. Kad ūdens uzvārījies, pieber rabarberus. Pievieno cukuru pēc garšas.

    Krūzītē ieber kartupeļu cieti, pievieno nedaudz auksta ūdens un samaisa.

    Kad rabarberi ir mīksti un izšķīduši (tas notiks ļoti ātri), lej klāt ūdenī iejaukto kartupeļu cieti, izmaisa un ļauj ķīselim uzmest burbuli.

    Atdzesē un pasniedz ar aukstu pienu vai putukrējumu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form