Rabarberu kompots
Foto: Shutterstock
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
rabarberi
rabarberi
 
cukurs
cukurs
 
ūdens
ūdens
  • Kompoti un sulas ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Rabarberu kompots vasaras garšas iekonservēšanai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rabarberus nomizo un sagriež palielos gabaliņos.

    Rabarberus saliek 3 l burkās, bet tā, lai paliek vieta 2 glāzēm cukura (2 glāzes cukurs uz 3 l burku).

    Uzber 2 glāzes cukura, sakrata un pielej pilnu burku ar aukstu, tīru ūdeni.

    Burkas liek pasterizēties un pasterizē, līdz rabarberi maina krāsu – paliek gaišāki.

    Iesūtīja: Jana

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form