Rabarberu kompots
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Rabarberu kompots vasaras garšas iekonservēšanai.

Rabarberus nomizo un sagriež palielos gabaliņos.

Rabarberus saliek 3 l burkās, bet tā, lai paliek vieta 2 glāzēm cukura (2 glāzes cukurs uz 3 l burku).

Uzber 2 glāzes cukura, sakrata un pielej pilnu burku ar aukstu, tīru ūdeni.

Burkas liek pasterizēties un pasterizē, līdz rabarberi maina krāsu – paliek gaišāki.

Iesūtīja: Jana

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form