Rabarberu plātsmaize
Foto: Privātais arhīvs
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Brīvdienu rīts smaržo pēc kanēļa ar pašmāju jauno rabarberu skābumiņu un auzu pārslu drumstalām. Lielu kafijas krūzi un ceriņu aromātu, kas iezogas pa logu," brīvdienu recepšu konkursa pieteikumā raksta Agate.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

Atlaidina mīklu un izklāj plātsmaizes veidnē (30x22 cm), maliņas uzlokot.

Sagriež rabarberus gabaliņos un iespiež mīklā. Pārlej ar olas un grieķu jogurta masu.

Gatavo drumstalas – sviestu sajauc ar auzu pārslām un nedaudz auzu miltiem. Cukuru un kanēli liek pēc savām vēlmēm – nepieciešams nedaudz, lai rabarberi nav pārāk skābi.

Plātsmaizi liek cepeškrāsnī un cep 25-30 minūtes.

"Smaržo lieliski un garšo tāpat. Labu apetīti"

Iesūtīja: Agate Lorence

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form