Rabarberu sīrups vasarīgai limonādei
Foto: DELFI
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
250 ml

Rabarberu sezonā jādomā arvien jauni veidi, kā likt lietā raženos kātus. Piedāvājam pagatavot gardu rabarberu sīrupu, ko vari izmantot vasarīgas limonādes pagatavošanai. Bērni pavisam noteikti būs sajūsmā!

Rabarberu kātus sagriež palielos gabalos, liek katlā, pievieno ūdeni, cukuru un, kad ūdens sāk burbuļot, vāra aptuveni 20 minūtes.

Iegūto sīrupu izkāš un atdzesē.

Lai pagatavotu vasarīgu limonādi, lielā krūzē liek 7-8 laima šķēles, sauju piparmētru lapiņu, pievieno rabarberu sīrupu pēc garšas, ledu, visu pārlej 2-2.5 litriem gāzētā vai dzeramā ūdens, samaisa un bauda.

Piezīme: šis sīrups ir jāuzglabā ledusskapī, un tas ir paredzēts ātrai izlietošanai mēneša laikā.

Recepti iesaka Antuanete Roze.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form