Rabarberu sulā marinēta vista
Foto: Shutterstock
4.6000 5
Sarežģītība: viegli

Marinējot vistas gaļu rabarberu sulā, sanāk interesants, nedaudz saldskābs un ļoti sulīgs šašliks.

Saliek gaļu bļodā, izspiež sulu no rabarberiem, pārlej gaļu, lai sula nosegtu gaļu, nedaudz pievieno arī rabarberu izspaidas.

Pieliek trīs ēdamkarotes medu un garšvielas - timiānu, baziliku, vistas gaļas garšvielu, sāli. Atstāj uz pāris stundām ievilkties un cep uz grila vai cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Indriķis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form