Rabarberu sula ziemas krājumiem
Foto: Jeremy Bronson / cc
2.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Vēsos rudens vakaros par agrās vasaras sauli atgādinās garda rabarberu sula.

Rabarberus sarīvē uz rīves.

Iegūto masu stingri izkāš caur marli, kas salikta vairākās kārtās.

Iegūto sulu uzvāra.

Pilda pudelēs un aizkorķē.

Kad vēlas lietot, tad vispirms uzvāra un atdzesē cukurūdeni, kuram pēc tam pielej rabarberu sulu.

Iesūtīja: Baibaks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form