Rabarberu un siera kūkas krēma kārtojums
Foto: "Prieks gatavot" publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vasarīgā rabarberu garša, kārdinošais izkats un ātrā pagatavošana šo kārtojumu padara par izcilu desertu piknikiem un dārza ballītēm. Recepti iesaka "Instagram" konta prieksgatavot autore Silva.

Gatavo rabarberu mērci, liekot visas nepieciešamās sastāvdaļas katliņā un pavārot apmēram 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz cukurs izkusis un rabarberi kļuvuši mīksti. Kad mērce gatava, to noliek malā atdzesēties

Cepumus sasmalcina, samaisa ar kokosriekstu eļļu, liek cepumu masu trauciņos.

Virtuves kombainā vai ar mikseri samaisa visas siera kūkas krēma masai nepieciešamās sastāvdaļas, krēmu lej virs cepumiem.

Virs krēma kārtas liek rabarberu mērci.

Dekorēšanai ļoti labi iederēsies zemenes.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form