Rabarberu un siera kūkas krēma kārtojums
Foto: "Prieks gatavot" publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g cepumi "Selga" vai citi pēc izvēles
cepumi "Selga" vai citi pēc izvēles
7 ĒK
7 ĒK kokosriekstu eļļa
kokosriekstu eļļa
MĒRCEI
1 l
1 l rabarberi, nomizoti un sagriezti gabaliņos
rabarberi, nomizoti un sagriezti gabaliņos
150 g
150 g cukurs
cukurs
1/2
1/2 citrons, izspiesta sula
citrons, izspiesta sula
KRĒMAM
350 g
350 g krēmsiers
krēmsiers
200 g
200 g bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
80 ml
80 ml iebiezinātais piens ar cukuru
iebiezinātais piens ar cukuru
1/2
1/2 citrons, izspiesta sula
citrons, izspiesta sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • Vasarīgā rabarberu garša, kārdinošais izkats un ātrā pagatavošana šo kārtojumu padara par izcilu desertu piknikiem un dārza ballītēm. Recepti iesaka "Instagram" konta prieksgatavot autore Silva.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo rabarberu mērci, liekot visas nepieciešamās sastāvdaļas katliņā un pavārot apmēram 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz cukurs izkusis un rabarberi kļuvuši mīksti. Kad mērce gatava, to noliek malā atdzesēties

    Cepumus sasmalcina, samaisa ar kokosriekstu eļļu, liek cepumu masu trauciņos.

    Virtuves kombainā vai ar mikseri samaisa visas siera kūkas krēma masai nepieciešamās sastāvdaļas, krēmu lej virs cepumiem.

    Virs krēma kārtas liek rabarberu mērci.

    Dekorēšanai ļoti labi iederēsies zemenes.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form