Rabarberu un sīpolu čatnijs
Foto: Privātais arhīvs
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg rabarberu kāti
rabarberu kāti
4
4 sīpoli
sīpoli
1
1 ķiploka galviņa
ķiploka galviņa
80 ml
80 ml ābolu etiķis
ābolu etiķis
150 g
150 g cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dažādi
  • Ievārījumi, džemi un marmelādes
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • "Tētis sadeva līdzi kaudzi rabarberu, kuri jau Rīgas gaisā sāka lēnu nāvi, tāpēc ar steigu kaut ko vajadzēja pasākt. Sāku domāt – ko nekad neesmu taisījusi? Čatniju! Nu, lai iet!" receptes rašanās stāstu atklāj autore Elīna Kursīte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rabarberu kātus, sīpolus un ķiploka daiviņas nomizo. Visu sasmalcina, liek katlā.

    Pievieno sāli, piparus, cukuru (to var aizstāt ar 40 gramiem stēvijas) un sautē 20 minūtes kopš brīža, kad virums sāk burbuļot.

    Beigās iemaisa etiķi, noņem katliņu no uguns.

    Pilda čatniju sterilizētās burciņās un uzskrūvē vāciņus.

    Atdzesē un uzglabā ledusskapī, izmantojot pēc nepieciešamības.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form