Rabarberu un zemeņu salsa
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. rabarberu kāti
rabarberu kāti
0,5 gab.
0,5 gab. vaniļas pāksts
vaniļas pāksts
80 g
80 g cukurs
cukurs
250 g
250 g zemenes
zemenes
10 gab.
10 gab. svaigu piparmētru lapiņas
svaigu piparmētru lapiņas
Pasniegšanai:
240 g
240 g mini tortiljas
mini tortiljas
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
1 ĒK
1 ĒK vīnogu kauliņu eļļa
vīnogu kauliņu eļļa
2 ĒK
2 ĒK kanēļa pūdercukurs
kanēļa pūdercukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Dažādas uzkodas
  • Uzkodu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Rabarberu laiks nozīmē, ka vasara patiešām ir sākusies, un jau drīz dārzos ienāksies arī pirmās ogas. Ja ierastās rabarberu plātsmaizes vai ķīseļa vietā gribas pamēģināt ko neparastāku, kārdinošu rabarberu pagatavošanas recepti piedāvā "Rimi gardēdis", šefpavārs Normunds Baranovskis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rabarberus sagriež mazos kubiņos un apber ar cukuru. Pievieno vaniļas sēklas. Kad cukurs izkusis, pasilda, līdz rabarberi kļūst mīksti, un atdzesē.

    Smalki sagriež zemenes un piparmētras, pievieno salsai un samaisa.

    Mini tortiljas sagriež mazākos trijstūros, apviļā eļļā un cukurā un cep cepeškrāsnī 200 grādos, līdz tās kļūst kraukšķīgas.

    Daļu tortilju apkaisa ar kanēļa pūdercukuru.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form