Rabarberu uzputenis
Foto: Shutterstock
3.1429 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Rabarberu uzputenis - tas ir vienkārši un gardi.

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, pievieno ūdeni un uzliek vārīties.

Kad rabarberi sāk jukt, lēni maisot pievieno mannu un maisot nedaudz pavāra, līdz manna uzbriest.

Noņem no uguns un atdzesē.

Masu puto ar mikseri, pieber cukuru pēc garšas un turpina putot, kamēr sakuļ uzputeni.

Pasniedz ar aukstu pienu.

Iesūtīja: Anitas

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form