Rabarberu–ingvera plātsmaize ar vaniļas mērci
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 olas
olas
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
1 TK
1 TK ingvera pulveris
ingvera pulveris
1/2 TK
1/2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
3-4 gab.
3-4 gab. rabarberu kāti
rabarberu kāti
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojama kefīra–rabarberu plātsmaize, ko īpaši gardu padara ingvera sildošais aromāts un krēmīga vaniļas mērce.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem

    Samaisa olas ar cukuru, sāli un kuļ, līdz masa ir gaiša un gaisīga.

    Pielej kefīru, iemaisa to. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus, kas samaisīti ar ingveru un cepamo pulveri. Visu kārtīgi sajauc, iemaisa mīklā gabaliņos sagrieztus rabarberus.

    Lej masu veidnē un cep, līdz kūka gatava – aptuveni 35–40 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka irbulīti.

    Gatavo vaniļas mērci, sekojot šīs receptes norādījumiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form