Rabarberu–ingvera plātsmaize ar vaniļas mērci
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši pagatavojama kefīra–rabarberu plātsmaize, ko īpaši gardu padara ingvera sildošais aromāts un krēmīga vaniļas mērce.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem

Samaisa olas ar cukuru, sāli un kuļ, līdz masa ir gaiša un gaisīga.

Pielej kefīru, iemaisa to. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus, kas samaisīti ar ingveru un cepamo pulveri. Visu kārtīgi sajauc, iemaisa mīklā gabaliņos sagrieztus rabarberus.

Lej masu veidnē un cep, līdz kūka gatava – aptuveni 35–40 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka irbulīti.

Gatavo vaniļas mērci, sekojot šīs receptes norādījumiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form