Ragū portugāļu gaumē
Foto: Shutterstock
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgs gaļas un aknu ragū portugāļu gaumē – pasniedzams ar baltmaizi vai rīsiem.

Gaļu nosusina, sagriež gabaliņos, aknām atdala plēves, cīpslas, sagriež aknas gabaliņos.

Gaļas un aknu gabaliņus apviļā miltos, apcep kausētos taukos, līdz aknas apcepušās un gaļas gabaliņi ir apbrūnējuši.

Pievieno vīnu, nomizotus un sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, kā arī krustnagliņas, gabaliņos sagrieztus tomātus, piparus un sāli.

Zem vāka uz mazas liesmas gaļu sutina aptuveni 1,5–2 stundas. Ja nepieciešams, gatavošanas laikā pievieno buljonu.

Pirms pasniegšanas iemaisa ragū kapātus zaļumus.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form