Rasoļņiks ar kūpinātu desu
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgas pusdienu maltītes rasoļņiks ar kūpinātu desu.

Liek vārīties iepriekš vairākos ūdeņos noskalotas un izmērcētas grūbas, pēc 20-30 minūtēm, kad grūbas jau teju mīkstas, pieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus un sasmalcinātu kūpināto desu.

Kad kartupeļi mīksti, liek klāt sarīvētus sālītos/skābētos gurķus, lauru lapas, piparus, tomātu pastu. Kad zupiņa uzmet burbuli, ēdiens gatavs!

Iesūtīja: Snika

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form