Rasoļņiks ar kūpinātu desu
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0.5 glāze
0.5 glāze grūbas
grūbas
1
1 sīpols
sīpols
3
3 kartupeļi
kartupeļi
150-200 g
150-200 g kūpināta desa
kūpināta desa
3-4
3-4 sālīti vai skābēti gurķi
sālīti vai skābēti gurķi
2
2 lauru lapas
lauru lapas
3-4
3-4 smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgas pusdienu maltītes rasoļņiks ar kūpinātu desu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek vārīties iepriekš vairākos ūdeņos noskalotas un izmērcētas grūbas, pēc 20-30 minūtēm, kad grūbas jau teju mīkstas, pieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus un sasmalcinātu kūpināto desu.

    Kad kartupeļi mīksti, liek klāt sarīvētus sālītos/skābētos gurķus, lauru lapas, piparus, tomātu pastu. Kad zupiņa uzmet burbuli, ēdiens gatavs!

    Iesūtīja: Snika

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form