Rasols jeb Olivjē salāti
Foto: Adnil2you
4.3704 27
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
 
cepta vistas fileja
cepta vistas fileja
 
marinēti gurķi
marinēti gurķi
 
zaļo salātu maisījums
zaļo salātu maisījums
 
vārītas olas
vārītas olas
 
konservēti zaļie zirnīši
konservēti zaļie zirnīši
 
majonēze, krējums, garšvielas
majonēze, krējums, garšvielas
  • Bēru mielasts
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Franču nacionālā virtuve
  • Gaļas salāti
  • Launags
  • Vakariņas
  • Leģenda vēsta: Olivjē salātu izcelsme ir Francija. Savulaik, kad Maskavas aristokrātija bija ļoti lieli franču kultūras fani, tie franču receptes ieviesa arī savās virtuvēs. Tā nu sanāca, ka krievu pavāri sastāvdaļas gan dabūja, bet to visu nevis eleganti salika kārtās, bet samaisīja kopā. Un tā radās rasols!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visus griežamos sagriež glītos kubiņos un kārto slāņos - uzreiz uz šķīvja.

    Secība: kartupeļi, gurķīši, salāti, gaļa, olas, mērcīte un zaļie zirnīši.

    Mērcei vienādās devās sajauc majonēzi un krējumu, pievieno garšvielas pēc patikas, es lieku arī šķipsniņu krievu sinepes.

    Lai labi garšo!

    Atsūtīja: Adnil2you

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form