Foto: Shutterstock
Rauga mīkla un var cept picu, plātsmaizes, pīrādziņus vai ko citu.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gtauki margarīns vai sviests1 glāzepiens50 graugs1 gab.ola4 glāzesmilti sāls cukurs

Sagatavošana

1

Raugu ar 1 TK cukura samīca, līdz raugs izkūst.

2

Pienu uzsilda, taukvielas izkausē, olu saklapē. To visu sajauc (piens nedrīkst būt karsts).

3

Piemīca miltus. Mīca, līdz nelīp pie rokām.

4

Ledusskapī tur vismaz 1/2 stundu.

5

Kad mīklu uzliek uz plāts un saliek virsū, ko vēlas, tad vēl nedaudz patur uz cepeškrāsns (kamēr tā silst), lai nedaudz vēl uzrūgst.

Iesūtīja: Apache

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!