Biezās vafeles
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Brīvdienām un svētkiem gardās rauga vafeles.

Raugu sadrupina, sakuļ ar pienu, līdz raugs īzšķīdis.

Pievieno olu, sāli, pusi miltu un cukuru. Novieto siltā vietā uz 30 minūtēm rūgt.

Sviestu izkausē, kopā ar atlikušajiem miltiem iejauc mīklā un ļauj vēl 20 min. rūgt.

Mīklai pievieno atlikušo cukuru un rupjo cukuru.

Sakarsē vafeļu pannu, ieziež ar sviestu.

Izceptās vafeles pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form