80Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
20 graugs250 mlremdens piens1 gab.ola šķipsnasāls200 gmilti70 gcukurs70 gsviests40 gcukurs (rupjš) sviests pūdercukurs
Sagatavošana
1
Raugu sadrupina, sakuļ ar pienu, līdz raugs īzšķīdis.
2
Pievieno olu, sāli, pusi miltu un cukuru. Novieto siltā vietā uz 30 minūtēm rūgt.
3
Sviestu izkausē, kopā ar atlikušajiem miltiem iejauc mīklā un ļauj vēl 20 min. rūgt.
4
Mīklai pievieno atlikušo cukuru un rupjo cukuru.
5
Sakarsē vafeļu pannu, ieziež ar sviestu.
6
Izceptās vafeles pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit