Redīsu salāti ar āboliem, bietēm un burkāniem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pavasarī, kad vēl tikai gaidām pirmos zaļumus izdīgstam no dārza dobēm, tā vien kārojas uzkost ko kraukšķīgu, svaigu un veselīgu. Vienkārši pagatavojamos redīsu salātus ar āboliem un burkāniem var baudīt gan kā vieglu un krāsām bagātu uzkodu, gan kā piedevu gaļas vai zivju ēdieniem.

Ābolus nomizo, izņem serdes. Burkānus nomizo. Pētersīļus sakapā.

Redīsus, ābolus, bieti un burkānus sarīvē, izmantojot virtuves mandolīnu vai rupjo rīvi.

Gatavo mērci. Liek visas mērces sastāvdaļas buciņā un sakrata.

Dārzeņus liek bļodā pārlej ar mērci, samaisa. Pārkaisa ar pētersīļiem.

Lai labi garšo!

Comment Form