Reņģītes ar olīvu salsu Vidusjūras noskaņās
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
12
12 reņģes
reņģes
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1
1 citrons
citrons
Salsai
100 g
100 g zaļās olīvas
zaļās olīvas
1
1 ķiploku daiviņa
ķiploku daiviņa
1/2
1/2 sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
2 ĒK
2 ĒK kapāti pētersīļi
kapāti pētersīļi
50 ml
50 ml olīveļļa
olīveļļa
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
šķipsna
šķipsna melnie pipari
melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārša reņģīšu uzkoda Vidusjūras gaumē ar zaļajām olīvām, smalki sakapātu sarkano sīpolu un ķiploku. Lieliski saderēsies ar citām Vidusjūras stila uzkodām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Smalki sakapā ķiploku, sīpolu un petersīļu zaļumus, sajauc ar olīvām, olīveļļu, pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.

    Sakarsē pannā eļļu ar sviestu un, kad sviests izkusis, cep reņģes no abām pusēm zeltainas.

    Pasniedzot aplaista ar olīvu salsu, klāt liek daiviņās sagrieztu citronu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form