Ribiņas marinādē ar kartupelīšiem
Foto: Shutterstock
1.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ribiņas marinādē ar kartupelīšiem – kārtīgām pusdienām vai vakariņām gan pašu ģimenei, gan viesiem.

Pagatavo šādu marinādi: olīveļļa, citrona sula, saspiests ķiploks, "Vegeta", mazliet "Tabasco" mērces, pipariņi.

Nelielus, gaļīgus ribiņu gabaliņus uz pāris stundām liek (apviļā) marinādē, tad cep uz grila vai cepeškrāsnī grila režīmā. Pasniedz ar dārzeņu salātiem un folijā ceptiem kartupelīšiem.

Kartupeļus sagatavo tā: kārtīgi noberztus un notīrītus kartupeļus (vislabāk jaunos) pārgriež uz pusēm vai 4 daļās, griezuma pusi apsmērē ar mazliet margarīna, apviļā diļļu un "Vegetas" maisījumā, saspiež sagriezto kartupeli kopā, ietin folijā un cep vai grilā vai cepeškrāsnī.

Šī ir manas ģimenes un viesu mīļākā recepte, kas topā (vasarā īpaši) vai katru sestdienas vakaru!

Iesūtīja: Xristy

Comment Form