Ribiņas marinādē ar kartupelīšiem
Foto: Shutterstock
1.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
svaigas ribiņas
svaigas ribiņas
 
kartupeļi
kartupeļi
Marinādei:
 
olīveļļa
olīveļļa
 
citronu sula
citronu sula
1
1 ķiploks
ķiploks
 
"Vegeta"
"Vegeta"
 
Tabasco mērce
Tabasco mērce
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
Kartupeļiem:
 
margarīns
margarīns
 
dilles
dilles
 
"Vegeta" garšvielas
"Vegeta" garšvielas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Kartupeļu ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ribiņas marinādē ar kartupelīšiem – kārtīgām pusdienām vai vakariņām gan pašu ģimenei, gan viesiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo šādu marinādi: olīveļļa, citrona sula, saspiests ķiploks, "Vegeta", mazliet "Tabasco" mērces, pipariņi.

    Nelielus, gaļīgus ribiņu gabaliņus uz pāris stundām liek (apviļā) marinādē, tad cep uz grila vai cepeškrāsnī grila režīmā. Pasniedz ar dārzeņu salātiem un folijā ceptiem kartupelīšiem.

    Kartupeļus sagatavo tā: kārtīgi noberztus un notīrītus kartupeļus (vislabāk jaunos) pārgriež uz pusēm vai 4 daļās, griezuma pusi apsmērē ar mazliet margarīna, apviļā diļļu un "Vegetas" maisījumā, saspiež sagriezto kartupeli kopā, ietin folijā un cep vai grilā vai cepeškrāsnī.

    Šī ir manas ģimenes un viesu mīļākā recepte, kas topā (vasarā īpaši) vai katru sestdienas vakaru!

    Iesūtīja: Xristy

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form