Ribiņas sautētas garšvielās
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ribiņas sautētas garšvielās vislabāk garšo ar kartupeļu biezputru.

Ribiņas sagriež gabaliņos, aplej ar ūdeni kā zupai, pieber 1 mazo paciņu "Santa Maria" gulaša garšvielas, melnos piparu graudus un vāra kādu stundiņu.

Pievieno nelielus, veselus vai uz pusēm pārgrieztus burkānus, kādu sīpolu un sautē zem vāka vismaz 2 h vai, kamēr no ūdens palicis pāri ir tik vien kā mērcei.

Iesūtīja: rakaris

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form