Riekstu un šokolādes trifeles
Foto: DELFI
5.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g cepumi
cepumi
100 g
100 g rieksti
rieksti
1 ĒK
1 ĒK kakao
kakao
50 g
50 g sviests
sviests
1 ĒK
1 ĒK rums
rums
0.5 glāze
0.5 glāze piens
piens
 
cukurs
cukurs
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Šokolāde un konfektes
  • Pasaules Virtuve
  • Riekstu un šokolādes trifeles - gardas pašu gatavotas konfektes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepumus un riekstus samaļ. Uzvāra pienu.

    Samaisa cukuru ar kakao un atšķaida ar karsto pienu, tad visu kopā samaisa ar sviestu.

    Šajā masā ieber sasmalcinātus cepumus, riekstus un ielej rumu. Masu atdzesē.

    Veido apaļas bumbiņas, apviļā sasmalcinātos cepumos.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form